EKIPA PELA DESIGN

Predstavljamo našo ideologijo strasti do brivstva in jo želimo omogočiti tudi drugim, ki se prav tako zanimajo za tovrstno storitev.


Delo naših brivcev in razvoj našega branda, temelji na mladosti, želji po izobraževanju in nenehnemu napredovanju. Poklic predstavlja cenjen odnos do strank, ljubezen do svojega dela, neomejene možnosti izražanja kreacij, stremenju k visokim ciljem, trendom v modni in kozmetični industriji, ter razvijanje socialnih omrežij.


Naše poslanstvo je dvigniti ugled brivskih storitev v Sloveniji, hkrati se pri tem zabavati in biti sproščen v kontaktu z ljudmi, ter kljub naporom in izzivom izpolnjevati in ponosno opravljati svoje delo. V vas želimo ob sproščenem druženju in vrhunskem barber ambientu, spodbuditi kreativnost in ustvarjanje lastnih kreacij.

Veselimo se vaše družbe,

pela podpis
DSC 8299 edited

Aljaz Lazar

DSC4890 edited edited

Bojan Pejić

pela no profile pic

Anže Rovan

pela no profile pic

Domen Medvešček

pela no profile pic

Jan Rogelj

pela no profile pic

Jure Pajnkihar

pela no profile pic

Nik Mestnik

pela no profile pic

Oliver Švent

pela no profile pic

Timei Štrukelj

pela no profile pic

Žiga Strle

PRIDRUŽI SE PELA EKIPI

Pela Design odpira vrata za nove brivce/stiliste ekipe Pela Barbers. Če si pripravljen vstopiti v našo brivnico in imaš željo po napredovanju izpolni spodnji obrazec

pela salon

KONTAKT

Izberi lokcaijo:
Ljubljana - Center
Ljubljana - Poljane

DELOVNI ČAS:

Pon-Pet: 8:00-21:00
Sobota: 9:00-15:00
Nedelja in prazniki: Zaprto / po dogovoru

homesmartphone
sl_SI
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram