PELA TEČAJI

»Pela Barber Courses« vam bo omogočil samozavestno in samostojno opravljanje zadanih izzivov in vas podpiral pri vašem kreativnem razmišljanju. Pridite in spoznajte drugačno perspektivo učenja, naučili se boste edinstvenih tehnik, ki vam bodo pomagale pri razvijanju lastne brivske kariere. Biti brivec, frizer je privilegij umetnosti!

Drugačnost razmišljanja, drznost, pridnost, vztrajnost in pogum so pripomogli k razvoju PELE DESIGN.

Si želite izvedeti kako delati in pri tem uživati, kreirati in biti dober? Pridite v našo družbo.

True love is like a beard. It never ends it only grows✂️💈 .

POSTANI BARBER

strizenje

FADING COURSE

scrissors course

SCRISSORS COURSE

shaving guy.1

SHAVING COURSE

POSTANI BARBER

Tečaj je namenjen začetnikom. Tam vam bomo podrobno predstavili začetne korake pravega brivca, od sprejema stranke do končne brivske kreacije, ki jo zahteva moška urejenost različnih generacij. Seznanili vas bomo s težavami, ki jih ima brivec na začetku svojega dela, ter načine spopadanja z njimi.

Predstavili vam bomo najmodernejše tehnike – PELA DESIGN tehnike britja in striženja, različne vizije urejanja in spreminjanja moške podobe (frizure, brade). Kako pridobiti stranko, si pridobiti njeno zaupanje in željo po ponovnem obisku vaših storitev. Imeli boste priložnost spoznati osnovne tehnike in načine, kako svoje kreacije predstaviti na socialnih omrežjih ter opravljanja le-teh.

Navedeni tečaj bo trajal 4 tedne in bo temeljil na osnovnih tehnikah striženja, britja, urejanja brade, uporabi vseh potrebnih pripomočkov in kvalitetni opremi, ki jo potrebuješ za svoje kreiranje.

Želimo, da na koncu zares lahko spoznaš pomen besede BRIVEC.

(Začetek tečaja: vsak mesec 20. oz. prvi delovni dan po 20.)

Za več informacij ali vprašanja nas kontaktirajte.

TRAJANJE PROGRAMA

4 tedni
2 dni na teden
(ali po dogovoru)

Cena:

2.500€
PRIJAVI SE!

FADING COURSE

V PELA DESIGN imamo prave mojstre fade tehnik britja in striženja. V fading tečaju vas bomo naučili uporabljati prave pripomočke, ki jih potrebujete za kreacije naslednjih fade-ov: high skin fade, medium skin fade, low skin fade in taper fade.

Imeli boste priložnost prikaza novodobnih Pela postopkov za kreiranje in izvedbo zgoraj naštetih fade-ov, natančnih detajlov, zaključenih line upov z britvijo ali škarjicami.

Tečaj je namenjen pridobivanju fade tehnike in vse v povezavi z njo.

S seboj prinesite svojo opremo, ter model.

(Začetek tečaja: vsak mesec 20. oz. prvi delovni dan po 20.)

Za več informacij ali vprašanja nas kontaktirajte.

TRAJANJE PROGRAMA

1 dan, 6ur

začetek 15:30

Cena:

199€
PRIJAVI SE!

ADVANCED SCISSORS COURSE

Na tem tečaju želimo prikazati več vrst frizur, tehnik striženja, od manj pa do zelo drznih kreacij. Tukaj zboljšujemo modne smernice, jih razvijamo in kreiramo, tako je naše delo privilegij umetnosti.

Vsaka nova kreacija frizure ali brade je izziv PELE DESIGN in je vodilo vsakodnevnega dela. Pri našem striženju uporabljamo višji nivo kvalitete škarjic, saj se zavedamo, da je to osnova za kvalitetno izvedeno storitev. S škarjicami se skušamo približati učinku mašinice.

Glavna stvar, ki vam jo želimo predstaviti, je sama pomembnost in način uporabe škarjic na visokem nivoju. Želimo združiti kvaliteto frizerske in brivske industrije in nadgraditi. Dober brivec je enakovreden odličnemu frizerju.

Tečaj je primeren za vse, tako začetnike kot izkušene brivce.

(Začetek tečaja: vsak mesec 20. oz. prvi delovni dan po 20.)

Za več informacij ali vprašanja nas kontaktirajte.

TRAJANJE PROGRAMA

1 dan, 6ur

začetek 15:30

Cena:

199€
PRIJAVI SE!

COURSE OF ROYAL SHAVE

Na tem tečaju vam bomo prikazali celoten postopek britja. Najprej vas bomo seznanili z različnimi tipi in vrstami kože. Vsaka koža zahteva svojo nego, med najbolj zahtevne tipe kože štejemo razne dermatitise in akne, predvsem pri mladi populaciji. Vsak brivec potrebuje znanje o pravilnem postopku britja brez poškodbe kože, o izbiri pravega kozmetičnega pripomočka.

Cilj je, da brivec s svojo nego zagotovi izboljšanje stanja kože na obrazu. Zelo pomembno je znanje o tem, zakaj in kako se pri britju uporabljajo tople/mrzle brisače, britvice, čopiči ter produkti za britje. Tako stranki ponudi ekskluzivno storitev britja, po kateri se stranka počuti prijetno in je zadovoljna s svojim izgledom.

Tečaj je namenjen tako začetnikom kot že izkušenim brivcem.

(Začetek tečaja: vsak mesec 20. oz. prvi delovni dan po 20.)

Za več informacij ali vprašanja nas kontaktirajte.

TRAJANJE PROGRAMA

1 dan, 5ur

Cena:

199€
PRIJAVI SE!

IMAŠ VPRAŠANJE

Niste prepričani če vam lahko pomagamo? Nudimo tudi prilagojene tečaje po vaši želji, prilagojene vašim potrebam, tukaj smo za vas.

DSCF0977

KONTAKT

Izberi lokcaijo:
Ljubljana - Center
Ljubljana - Poljane

DELOVNI ČAS:

Pon-Pet: 8:00-21:00
Sobota: 9:00-15:00
Nedelja in prazniki: Zaprto / po dogovoru

homesmartphone
sl_SI
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram